Volu 168m$ od Vizardsa, Klipersi čuvaju Grifina

Posle gubitka Krisa Pola, Los Anđeles Klipersi nisu želeli da dopuste odlazak i Blejka Grifina, pa su mu ponudili petogodišnji ugovor vredan 173 miliona dolara.

Izvor: PT

Subota, 01.07.2017.

14:15

Volu 168m$ od Vizardsa, Klipersi čuvaju Grifina
Getty Images

Takođe, Vašington Vizardsi odlučili su da ponude Džonu Volu ugovor na četiri godine u iznosu od 168 miliona, dok će i Džru Holidej ostati u Pelikanima.

Plejmejker Nju Orleans Peliakansa potpisaće isto unosan ugovor, s obzirom da će za četiri godine zaraditi 126 miliona dolara.

Sve tri ekipe odlučile su da ne rizikuju, s tim što su Vizardsi iskoristili da jednu godinu pre ponude Volu veliki ugovor i tako ga 'vežu' za klub.

Blejk Grifin i Džru Holidej slobodni su agenti ovog leta, međutim odlučili su da ostanu u svojim klubovima i odbiju druge timove. Za usluge Grifina bili su najzainteresovaniji Finiks Sansi, dok su Holideja 'vrbovali' Niksi, Maveriksi i Sparsi.

Igrači su sa klubovima postigli usmeni dogovor, pošto još nisu u mogućnosti da i zvanično potpišu ugovore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: