Durent čestitao Rasu: Davno sam rekao – biće MVP

MVP finala NBA lige Kevin Durent čestitao je bivšem saigraču Raselu Vestbruku na nagrati za MVP sezone NBA.

Izvor: AK

Sreda, 28.06.2017.

09:04

Durent čestitao Rasu: Davno sam rekao – biće MVP
Foto: Getty images

Durent je prošlog leta napustio Oklahoma Siti Tander, nakon čega je bio u "napetim" odnosima sa Vestbrukom, ali je iskazao veliko poštovanje prema nekadašnjem saigraču.

"Pre mnogo godina sam predvideo sadašnjeg MVP. Morate odati priznanje mom poznavanju ove igre. Velike čestitke Vestbruku. Momak je izašao na teren i igrao kao na igrici cele godine. Razbio je. Poštovanje", rekao je Durent.

Osim Vestbruku, Duret je odao priznanje još jednom bivšem saigraču, a sada velikom rivalu – Džejmsu Hardenu, koji je izgubio u borbi za MVP nagradu.

"On je podigao ovu igru na potpuno drugi nivo u prethodnih pet godina. Jednog dana biće MVP, on jeste MVP, učinio je mnogo ljudi ponosnim. Ja znam iz prve ruke koliko je uradio za ovu igru", dodao je krilni igrač Golden Stejt Voriorsa.

Durent je istakao i da je izbor Malkoma Brogdona za najboljeg rukija neverovatno dostignuće igrača Milvoki Baksa.

"On je bio pik druge runde. Sve je moguće, vidim mu svetlu budućnost, njemu i saigraču Janisu (Adetokumbu, igrač koji je najviše napredovao). On je jedinstven primerak kakav ranije nije viđan. Garantujem da će biti MVP", zaključio je Durent, koji je naravno čestitao i Majku D'Entoniju nagradu za najboljeg trenera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: