Divac: Vrištali smo od sreće, sad čekamo Bogdana

Vlade Divac, generalni menadžer Sakramento Kingsa, rekao je da su svi u klubu presrećni noćašnjim draftom.

Izvor: B92

Petak, 23.06.2017.

12:54

Divac: Vrištali smo od sreće, sad čekamo Bogdana
EPA/ANDREW GOMBERT

Kingsi su birali petog pika prve runde Dearona Foksa, a potom i napravili zamenu pikova koja im je donelo još tri kvalitetna pojačanja.

"Svi u prostoriji smo vrištali od sreće kada smo dobili Foksa", rekao je Divac obraćajući se medijima.

Legendarni centar, koji je igrao u najslavnije doba sa Peđom Stojakovićem, nije krio zadovoljstvo dobro urađenim poslom, a pohvale su stizale sa svih strana.

"Veoma sam zadovoljan zbog toga što smo doveli izuzetno talentovane igrače koji će se sjajno uklopiti u ono što pokušavamo da napravimo u našem timu. Izabrali smo Dearona Foksa kao 5. pika, on je trenirao sa nama prošle sezone i pokazao da je jedan od najtalentovanijih igrača u ligi. Odlučili smo da desetog pika menjamo za 15. i 20. i izabrali smo Džatina Džeksona i Harija Džajlsa. U drugoj rundi smo izabrali Frenka Mejsona. Svi smo veoma uzbuđeni zbog svega što se dogodilo večeras", dodao je.

Sada se čeka još samo jedno veliko pojačanje.

"Još uvek čekamo Bogdana i njegovu odluku", zaključio je Divac, dodavši da će dobro paziti koga dovodi od slobodnih agenata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: