Indijana i Lejkersi započeli pregovore oko Džordža

Pol Džordž nalazi se na izlaznim vratim Indijane Pejsersa, s obzirom da je u ponedeljak obavestio franšizu da naredne godine neće produžiti ugovor sa njima.

Izvor: PT

Utorak, 20.06.2017.

21:45

Indijana i Lejkersi započeli pregovore oko Džordža
Getty Images

U toku dana krenule su već spekulacija gde bi jedan od najcenjenijih igrača lige mogao da završi.

Najviše si se spominjali Klivlend Kavalirsi i Vašington Vizardsi, međutim ko bi drugi uskočio iz drugog plana nego Los Anđeles Lejkersi.

Prema Marku Štajnu i Ramoni Šelburnu dve strane su krenule sa razgovorima i ukoliko se dogovore ovo bi mogla da bude "win-win" varijanta za obe franšize.

Pretpostavlja se da će Indijana tražiti pika sa ovogodišnjeg drafta, međutim malo je verovatno da će Medžik Džonson pristati na to.

Svakako da će Lejkersi pokušati da daju nekog od mladih igrača poput Dianđela Rasela, Džordana Klaksona ili Džulijusa Rendla, dok je Brendom Ingram nedodirljiv po informacijama iz Sjedinjenih Američkih Država.

Lejkersi sledeće godine nemaju visokog pika prve runde, s obzirom da on pripada Filadelfiji ili Bostonu, pa je pitanje kako će se dogovoriti dve strane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: