Džejms Grinu: Meloun,Šek, Kobi, Hakim, Barkli...

Najbolji igrač današnjice Lebron Džejms nastavio je polemiku sa krilnim centrom Golden Stejt Voriorsa Drejmondom Grinom oko 'super-timova'.

Izvor:

Subota, 17.06.2017.

11:59

Džejms Grinu: Meloun,Šek, Kobi, Hakim, Barkli...
Getty Images

Grin je u petak dobar deo proslave titule posvetio upravo 'Kralju', aludirajući na njegovu izjavu da nikada nije bio deo tima punog zvezda, istakavši da ih je upravo on 'izmislio'.

"Lejkersi su imali Karla Melouna, Gerija Pejtona, Šekila O'Nila i Kobija Brajanta. U Roketsima su bili Čarls Barkli, Hakim Olajdžuvon i Klajda Drekslera. Još jednom, ja svakako nisam izmislio super-timove. Opet, s druge strane, sjajno mi je to što slaviš titulu koju si osvojio, a u glavi ti je moj lik i moje ime. Sjajno", rekao je Džejms.

S druge strane, igrač Voriorsa smatra da je era super-timova pokrenuta kada je Lebron zajedno sa Krisom Bošom stigao u Majami Hit, kod Dvejna Vejda, da bi zatim stigao i Rej Alen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: