Menadžer Denvera: Svi agenti me zovu zbog Jokića

Tim Koneli, generalni menadžer Denver Nagetsa, kaže da mu veliki broj NBA agenata govori kako bi njihovi igrači voleli da zaigraju sa Nikolom Jokićem.

Izvor:

Sreda, 14.06.2017.

13:51

Menadžer Denvera: Svi agenti me zovu zbog Jokića
EPA/PAUL BUCK

Joka je za dve godine u najjačoj ligi sveta izrastao u jednog od najboljih mladih centara, ali i prvu zvezdu franšize iz Kolorada.

Ipak, od mlađanog Somborca se tek očekuju blistave partije, a Nagetsi su u međuvremenu lako odlučili da oko njega, ali i Džamala Mareja, grade ekipu za budućnost.

"Ova međusezona je veoma ohrabrujuća. Veliki broj agenta nas je kontaktirao i rekao nam – 'Moj igrač bi voleo da igra sa Nikolom Jokićem'. Mislim da to samo po sebi pokazuje da imamo svetlu budućnost", rekao je Konli gostujući na lokalnoj radio stanici 'Altitude'.

Generalni menadžer nije želeo da otkriva imena, ali je istakao da će franšiza predstojećeg leta koncentrisati na nekolicinu igrača, za koje je spremna da se dobrano potrudi kako bi ih privovelala da dođu u Denver, ali i da neće potpisivati igrače 'samo da ih potpiše'.

S druge strane, Majk Miler, NBA veteran i prošlogodišnji igrač Nagetsa, govorio je pre nekoliko dana o svemu onome što reprezentativac Srbije donosi ekipi, ujedno najavivši priču svog operativca.

"Mislim da je sjajna stvar što imamo 'Džokera', jednog od momaka za kojim svi u ligi kreću da okreću glavu i počinju da shvataju ko je i šta je. On je jedan od superstarova, a tek će da bude superstar. Mislim da ćete tek sledeće sezone videti koliko je 'porastao' i da će svi želeti da igraju sa njim. On prosto igra takvu košarku. Ja ga često poredim sa Markom i Pau Gasolom, njima je najsličniji", jasan je Miler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: