Ćaskajte se nama i pratite uživo NBA finale na B92

Za sve ljubitelje NBA košarke, koji će pratiti dugo iščekivano finale, pripremili smo uživo praćenje meča na sajtu, kao i razne druge stvari.

Izvor: PT

Četvrtak, 01.06.2017.

21:00

Ćaskajte se nama i pratite uživo NBA finale na B92
Getty Images

Meč Klivlend Kavalirsa i Golden Stejt Voriorsa na programu je u noći između četvrtka i petka tri sata iza ponoći, a tekstualni prenos moći ćete da pratite na našem sajtu.

Takođe, dva sata pre meča na sajtu će biti posebna postavljena vest, na kojoj ćemo zajedno komentarisati predstojeće finale.

Nadam se da ćemo otvoriti mnogo tema od one početne, šta mislimo ko će pobeti i zašto, pa sve do “prljavosti“ Zaze Pačulije i prelaska Durenta u Golden Stejt gde mnogo misli da se vodio logikom: “Ako ne možeš da ih pobediš, pridruži m se“.

Takođe tu če biti i nezaobilazni Lebron Džejms, njegova domanicija ligom i sve druge stvari koje idu uz najdominantnijeg igrača današnjice. Trudićemo se da vam odgovorimo na sva pitanja koja su u vezi sa NBA, a sva druga, koja nisu povezana sa NBA ili košarkom neće biti objavljena.

Kada krene utakmica, sve oči će biti uprte u dva tima, a pokušaćemo da budemo maksimalno ažurni, iako će većina vas pratiti utakmicu preko naprednih uređaja.

Meč je na programu u tri sata iza ponoći, a u 01.00 kreće 'zagrevanje'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: