Lebron baš u svemu želi da bude kao Džordan

Najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms izjavio je da posle karijere želi da kupi NBA tim, kako bi ostao i dalje u igri.

Izvor: PT

Sreda, 31.05.2017.

18:15

Lebron baš u svemu želi da bude kao Džordan
Foto: Getty images

Mlađi pratioci košarke sve češće porede Lebrona Džejmsa sa Majklom Džordanom, jer logično žive u eri “Kralja“ Džejmsa, a ne u onoj od “Letećeg visočanstva“.

I niko im na to ne zamera, barem ne bi trebalo, jer nisu bili u prilici da gledaju Džordana, koji je zaista vrh vrhova.

Posle osvajanja titule sa Klivlendom prošle godine, na pitanje novinara šta ga još motiviše, kada je bukvalno sve osvojio u karijeri, Lebron je odgovorio: “Duh Majkla Džordana“.

Džejms jako želi da prestigne idola svoje mladosti u svim dostignućima, a ruku na srce za sada mu dobro ide. Skoro je postao najbolji strelac u istoriji plej-ofa, prestigavši upravo najboljeg igrača u istoriji ovog sporta.

Sad, da li zbog Džordana, ili mu je to oduvek bio san, Džejms je novinarima zanimljivo odgovorio šta bi vole da radi kada završi sa profesionalnim bavljenjem košarke.

Jednog dana ću kupiti tim. Mislim da je to sjajno. Ostaću u igri i imaću priliku da stavim ljude da budu u poziciji da imaju moć. Oduvek sam to voleo da radim, da ljudima stavim do znanja da mogu da promene stvari“, rekao je Lebron.

Svi dobro znamo da je Majk Džordan vlasnik franšize Šarlot Hornets, a po najnovijoj izjavi Lebrona i on to želi da bude kada "okači patike o klin".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: