Ajverson o Lebronu: Čim te porede sa crnim Isusom

Alen Ajverson, jedan od najboljih bekova u istoriji NBA lige, kaže da je samim tim što ga porede s Majklom Džordanom jasno kakav je igrač Lebron Džejms.

Izvor:

Četvrtak, 25.05.2017.

08:41

Ajverson o Lebronu: Čim te porede sa crnim Isusom
Getty Images

Još od srednjoškolskih dana, Brona porede sa najvećim igračem svih vremena, iako su njih dvojica dosta različiti kao igrači, ali i kao osobe.

"Volim Lebrona, ali mrzim poređenja njega sa Majklom. Opet, samo poređenje sa 'crnim Isusom' vam govori kakav je igrač Lebron Džejms (smeh)", rekao je Ajverson.

Jedanaestostruki Ol-star i MVP najjače lige sveta iz 2001. godine na slikovit način je objasnio gde vidi momka iz Ohaja kada ovaj bude završio karijeru.

"Lebron će sigurno završiti na planini Rašmor (planini u Južnoj Dakoti na kojoj su isklesane glave četiri američka predsednika) za košarkaše, ali – s obzirom da sam sam ugledao i da na poseban način gledam na Majka – ne mogu nikoga da stavim ispred njega. Zaista sam želeo da budem kao on, oduvek, a sada imate veliki broj klinaca koji želi da bude kao Bron", zaključio je 'The Answer'.

Ajverson i Džejms igrali su zajedno u timu Sjedinjenih Američkih Država u Atini, kada su stigli do bronzane medalje, pošto ih je Argentina šokirala u polufinalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: