NBA ekipe se raspituju za Porzingisa

Kristaps Porzingis nalazi se na meti nekoliko NBA ekipa, koje žele da iskorisite nezadovoljstvo mladog Letonca u Njujorku.

Izvor: PT

Nedelja, 07.05.2017.

11:30

NBA ekipe se raspituju za Porzingisa
Getty Images

Popoularni “Unicorn“ propustio je sastanak na kraju sezone sa predsednikom Filom Džeksonom i generalnim menadžerom Stivom Milsom zbog nezadovoljstva u kom pravcu idu Niksi.

Jedna od stvari zašto je Porzingis propustio sastanak, jeste, loš odnos uprave a pre svega Džeksona prema prvoj zvezdi ekipe Karmelu Entoniju.

Poznato je koliko Melo pomaže Letoncu na terenu i van njega, a zbog forsiranja da Entoni ode iz kluba, Kristaps nije zadovoljan.

Upravo zbog ove zbrke u Njujorku, prema ESPN nekoliko NBA franšiza kontaktiralo je Nikse u vezi mogućeg trejda za Porzingisa. Još nije poznato kakvi su bili odgovori Milsa i Džeksona, ali pretpostavljamo da Njujork nikako neće dati budućnost ekipe.

Ostali timovi idu na kartu nezadovoljstva Kristapsa, međutim vrlo je verovatno da će dve strane pronaći zajednički jezik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: