Grin provocirao navijače Jute

Krilni centar Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin je na trećoj utakmici protiv Juta Džeza "podsetio" navijače Jute koja ekipa vodi u toj plejof seriji.

Izvor: M.LJ.

Nedelja, 07.05.2017.

10:23

Grin provocirao navijače Jute
Getty images

Njemu je u drugoj četvrtini sviran treći faul. Grin je morao na klupu, a publika u Solt Lejk Sitiju je na to burno reagovala.

Kandidat za defanzivca godine je po odlasku na klupu pokazao navijačima Jute dva prsta kao znak da njegov tim vodi sa 2-0 u seriji.

Grin se prethodno žalio sudiji Beniju Adamsu, a kada je i kasnije nastavio da se žali, zaradio je tehničku grešku.

Njega su smirivali saigrači Stef Kari i Met Barns, a Grin koji je inače poznat po svom temperamentu je tada dobio svoju prvu tehničku grešku u doigravanju.

Upravo temperament je njegovu ekipu skupo koštao u prošlogodišnjem finalu NBA lige, kada je zbog incidenta sa Stivenom Adamsom izbačen i suspendovan za naredni meč. Golden Stejt je potom postao prva ekipa koja je u finalu ispustila prednost od 3-1, a titula je otišla u Klivlend.

Kada je reč o seriji sa Juta Džezon, "Ratnici" su pobedili i u trećoj utakmici sa 102:91 i sada vode sa 3-0, a Grin je u pobedi učestvovao sa 9 poena, 10 skokova i 5 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: