Lebron i Tompson se svađali na tajm-autu

Lebron Džejms je vođa Klivlend Kavalirsa, svima je jasno da je više od samog igrača ovog tima, ali je protekle noći reagovao nekontrolisano poput početnika.

Izvor: AK

Ponedeljak, 03.04.2017.

13:49

Lebron i Tompson se svađali na tajm-autu
Foto: Tanjug/AP Photo/Tony Dejak

Džejms se iznervirao zbog slabije odbrane njegovih saigrača u meču sa Indijana Pejsersima, pre svega Tristana Tompsona, što nije uspeo da sakrije ni pred kamerama.

Lebron je verbalno napao saigrača, koji mu nije ostao dužan, tokom jednog tajm-auta, a nakon serije Pola Džordža od 16 poena.

Ni trener Tajron Lu nije uspeo da obuzda svoje igrače, a Džejms se posle meča izvinio zbog incidenta.

"Imao sam dobre namere na umu, ali su mi loše namere izašle iz usta. Preuzimam potpunu odgovornost kao vođda tima, trebalo bi da budem daleko bolji u tom smislu, pa da sve što mislim zadržim "u kući" i svlačionici. Tristan je važan igrač za nas, on radi naporno. Ali ono što sam izgovorio, to nije dobro izgledalo na malim ekranima", rekao je Džejms.

Kavsi su savladali Pejserse 135:130 posle dva produžetka, ali je opet u prvi plan izašao jasan izostanak reda u šamspionskoj ekipi. To je samo potvrdilo ponašanje Kajrija Irvinga, koji nije želeo da priča s novinarima posle meča, drugi put u poslednjih nekoliko dana.

"Mi smo porodica. To je bio samo blagi izostanak komunikacije. Nastavljamo dalje. Mi smo porodica. Čuvamo leđa jedan drugom. Idemo dalje", pokušao je da ublaži "nevolje u raju" i Tompson.

Klivlend je drugi na Istoku sa pola pobede iza lidera Boston Seltiksa, a do kraja sezone će igrati još sa Orlandom, Bostonom, Atlantom dva puta, Majamijem i Torontom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: