Kavalirsi dovode i Boguta?

Posle plejmejkera Derona Vilijamsa, Klivlend Kavalirsi žele da dovedu još jednog bivšeg igrača Dalasa, centra Endrua Boguta.

Izvor: AK

Ponedeljak, 27.02.2017.

14:25

Kavalirsi dovode i Boguta?
Foto: Getty images

Nekadašnji prvi pik sa drafta pokušava da dobije raskid ugovora sa Filadelfija 76ersima do srede, kako bi potpisao za aktuelnog šampiona.

Sreda je poslednji dan kada ekipe mogu da otpuste igrače, a da oni imaju mogućnost da nastupe u plej-ofu za neki drugi tim.

Bogut je u Filadelfiju stigao u četvrtak u trejdu sa Dalasom za Nerlensa Noela koji je pojačao Meverikse. ESPN prenosi da su pored Kavalirsa za iskusnog Australijanca zainteresovani još Hjuston Rokitsi i San Antonio Sparsi.

Iako je u odličnim odnosima sa trenerom Siksersa Bretom Braunom, bivšim selektorom Australije, Bogut je čelnicima kluba iz Pensilvanije istakao da želi da igra za plej-of tim. On je ove sezone odigrao 26 utakmica za Mevse, a imao je problema sa povredama kolena i zadnje lože.

Bogut ima 32 godine, a pre dve je osvojio titulu sa Golden Stejtom, upravo u finalu sa Klivlendom. Prošle je takođe učestvovao u duelu dva tima u borbi za prsten, koji je otišao u Ohajo.

Voriorsi su ga otpustili kako bi oslobodili "seleri kep" za dovođenje Kevina Durenta, pa su ga poslali u Teksas uz Harisona Barnsa, koji je postao prvi strelac Mevsa.

Od Boguta su očekivali da rastereti prvu zvezdu tima Dirka Novickog u reketu, ali predvodio je tim u skokovima sa 8,3 uhvaćenih lopti po meču, ali je zakazao u napadu sa tek tri poena po utakmici.

Ukoliko Australijanac završi u Klivlendu, dobio bi manji ugovor od onog koji mogu da mu ponude Rokitsi, koji imaju prostora od 3,5 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: