Mekgi: Odje*i kopile; Šek: Ubiću te od batina

Samo je bilo pitanje vremena kada će se neizbežno dogoditi – Džavel Mekgi nije više mogao da trpi prozivke od strane Šakila Onila.

Izvor:

Subota, 25.02.2017.

10:35

Mekgi: Odje*i kopile; Šek: Ubiću te od batina
Getty Images

Legendarni centar NBA lige sadašnjeg centra Golden Stejt Voriorsa godinama ismeva u svojoj emisiji na televiziji TNT "Shaqtin' a Fool", a posle poslednje epizode Mekgi je žestoko izvređao 'Dizela' na Tviteru.

Naravno, ni Šek mu nije ostao dužan, pa je sve ubrzo poprimilo jako ružan i vulgaran oblik.

Okidač za žestoku svađu bila je parodija na film 'Doctor Strange', sačinjena od komičnih i loših poteza Džavela. "Šek, izbaci moja j*ja iz usta. I puši ku*ac", započeo je prepucavanje Mekgi i nastavio:

"Razmislite o tome... Probudio se i prva stvar na koju je pomislio bio sam ja kada je napravio taj video. Nije li vam to čudno?". Džavel je onda bio igroničan, upotrebivši i gif sa Džekom Nikolsonom, pre nego što je usledio Šekov odgovor.

"Možda je zaljubljen u mene... Možda bih trebalo da se osećam polaskano? Ne znam ljudi".

"Džavel, nemoj da mi glumiš krimosa, ubiću te od batina. Ti ćeš na kraju biti taj koji će izgledati glupo, glupane", odgovorio mu je Onil i potom se nadovezao, "Džavel, sada kada igrač u dobrom timu glumiš mi dobrog igrača. Ali, prestani – pamtiće te samo po mojoj emisiji". Nije se dugo čekalo na oštar odgovor Mekgija, čitava tri minuta.

"Opa, sada i pretimo ljudima? Odje*i matoro kopile, nećeš ti uraditi ništa. Nastavi da zabavljaš ljude".

"Videćemo koliko si čvrst kada te bude video, klovnu od košarkaša. Propalice", replicirao je Šek. "Zaboravi to 'u dobrom sam timu'. Odrastao sam čovek. Imaš moja j*ja u ustima već 5-6 godina. Pomislio si da ću da čutim sve vreme", ponovo je odgovorio Mekgi.

Raspravu je, barem za sada, završio Šakil okačivši fotošopiranu sliku Džavela na kojoj je predstavljen kao klošar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: