Ibaka u Torontu, Ros i pik u Orlandu

Toronto Reptorsi i Orlando Medžik kompletirali su trejd, sa Floride u Kanadu stiže Serž Ibaka, dok će u suprotnu stranu Terens Ros i pik s prve runde drafta.

Izvor:

Sreda, 15.02.2017.

09:21

Ibaka u Torontu, Ros i pik u Orlandu
Getty Images

Reptorsi su već duže vreme u potrazi za snažnom četvorkom, a opšta ocena medija jeste da su to pronašli upravo u Ibaki.

Takođe, osim podrške Jonasu Valančunasu u reketu, Serž bi mogao da bude od pomoći i Kajlu Lauriju i Demaru Derozanu zbog odličnih šuterskih sposobnosti.

S druge strane, veruje se da se uprava Medžika na ovakav potez odlučila jer nije bila sigurna da će uspeti da ubedi Ibaku da na leto, kada postaje slobodan agent, produži ugovor – što nije slučaj sa čelnim ljudima iz Toronta.

Ibaka, koji je u Orlandu proveo nepunih šest meseci po dolasku iz Oklahoma Siti Tandera, prosečno beleži 15,1 poena, 6,8 skokova i 1,6 blokova po meču, a dobra stvar za Reptorse je i to što ima 27 godina.

Što se Orlanda tiče, ostaje da se vidi šta je plan Medžika jer su posle Viktora Oladipa ostali bez još jednog potencijalnog nosioca franšize.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: