Oukliju zabranjen MSG zauvek!

Legenda Njujork Niksa Čarls Oukli nikad više neće moći da prisustvuje utakmici u Medison Skver Gardenu.

Izvor: AK

Subota, 11.02.2017.

12:16

Oukliju zabranjen MSG zauvek!
Foto: Getty images

Niksi su zabranili zauvek Oukliju ulazak u halu, čak i uz kupljenu ulaznicu, zbog incidenta koji je napravio pre nekoliko dana.

Nekadašnji krilni centar koji je bio poznat i po prgavom ponašanju na parketu, fizički je nasrnuo na obezbeđenje Niksa zbog čega je uhapšen.

Jedan od najboljih skakača u istoriji igra rođen je u Klivlendu.

Oukli je zažalio što je odgurnuo člana obezbeđenje, ali je istakao da nikoga nije dirao dok ga čuvari u MSG nisu počeli maltretirati zašto sedi toliko blizu direktora dvorane Džejmsa Dolana. Oukli je proveo deset sezona u Niksima i za to vreme stigao do Ol-star meča, a bio je specijalista za odbranu.

Igrao je još za Čikago Bulse u dva navrata, Toronto Reptorse, Vašington Vizardse i Hjuston Rokitse, u kojima se penionisao 2004.

Tokom NBA karijere je prosečno beležio 9,7 poena uz 9,5 skokova i 2,5 asistencija po meču. Tokom sezone 2010/2011 se okušao kao pomoćni trener u Šarlotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: