Novi rekord čuda od deteta – 92 poena na meču!

Porodica Bol ima tri sjajna tri košarkaša u nastajanju, koji bi u bliskoj budućnosti mogli da budu velike zvezde NBA lige.

Izvor:

Sreda, 08.02.2017.

10:40

Novi rekord čuda od deteta – 92 poena na meču!
YTSS

Najstariji Lonco (19) je već zvezda koležda UCLA i prvi pik na narednom draftu, prema svim prognozama, srednji brat Lianđelo će uskoro njegovim stopama, ali je ove srede u centru pažnje najmlađi Lamelo.

Petnaestogodišnji Lamelo je u dresu srednjoškolskog tima Čino Hils Haj, za koji igra i Lianđelo, postigao neverovatna 92 poena za pobedu svog tima nad Los Ososima – 146:123!

Uputio je 61 šut ka košu, pogodio 37 (30/39 za dva, 7/22 za tri), a imao je i sedam asistencija i pet skokova, dok je čak 41 poen upisao u poslednjoj deonici. Njegov izvanredan nastup došao je pošto je Čino pretrpeo prvi poraz posle serije od 60 trijumfa u nizu.

Osim njega, samo su još Eli Skot (29 poena, 17 skokova i 14 asistencija), Fakon Ričards (deset poena), Onjeka Okongvu (devet poena), Regn Ujadghele (šest poena) i Nikols Hol (bez poena) šutirali iz igre.

Najmlađi od braće Bol došao je u centar pažnje krajem prošle godine, kada je u petoj sekundi napada šutnuo trojku tačno sa centra i pogodio bez koske. Mnogi su za takav njegov pristup 'optužili' Stefena Karija, prvu zvezde Golden Stejt Vorirosa, ali izgleda da to nimalo ne smeta Lamelovom ocu Lavaru Bolu, inače treneru ekipe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: