Barkli vs Džejms – ko cmizdri, a ko pljuje klince?

Uoči Ol-star vikenda mečevi NBA lige ne donose previše drame, ali da on ne izostane potrudili su se Čarls Barkli i Lebron Džejms koji vode verbalni rat.

Izvor: AK

Sreda, 01.02.2017.

18:47

Barkli vs Džejms – ko cmizdri, a ko pljuje klince?
Foto: Getty images

Barkli je pre nekoliko dana prozvao Džejmsa da "cmizrdi", jer se žali što njegovi Klivlend Kavalirsi nemaju još jednog plejmejkera.

"To je neprikladno. On cmizdri. Klivlend mu je dao sve što je želeo. Imaju najveću platu u istoriji NBA lige. Želeo je Džej Ara Smita letos, platili su ga. Želeo je Imana Šamperta. Doveli su mu i Kajla Korvera. Lebron je najbolji igrač na svetu. Da li on želi sve dobre igrače pored sebe? Ne želi da se nadmeće? On je neverovatan igrač. Oni su aktuelni šampioni", rekao je Barkli, NBA analitičar TNT televizije.

Komentari bivšeg Ol-stara koji je kao igrač imao nadimak "Veliki lajavac" su dotakli Džejmsa.

"Nisam neko ko baca druge kroz prozor. Nikad nisam pljuvao nekog klinca. Nikad nisam ostao dužan u Las Vegasu. Nikad nisam rekao: "Ja nisam uzor". Nisam zakasnio na Ol-star vikend jer sam se zabavljao celog vikenda u Vegasu", prozvao je Džejms bivšu zvezdu Filadelfije, Finiksa i Hjustona.

Barkli je na ovo istakao da je Džejmsova izjava pravi primer "pucanja na kurira", te da nema problema s njim.

"Uradio je domaći. Dobro me "guglovao" i našao neke stvari. Bio je mlad kada sam ja igrao, pa cenim to, ali me ne nervira. Moje kritke su fer, stojim iza toga šta sam rekao. Ne želim da ovo bude lično. Cmizdrio je prošle nedelje. Ja sam iskren čovek, nikad nemam lični sukob sa NBA igračem. Neke stvari koje je rekao su tačne, ali to ne znači da nisam bio u pravu. Neki ljudi se plaše Lebrona, ne i ja", istakao je Barkli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: