Kavsi odbili da trejduju Lava za Karmela Entonija!

Njujork Niksi ponudili su Klivlenda Kavalirsima spektakularan trejd Karmelo Entoni za Kevina Lava, ali je šampion odbio ovu ponudu.

Izvor: AK

Četvrtak, 26.01.2017.

10:05

Kavsi odbili da trejduju Lava za Karmela Entonija!
Foto: Getty images

Iako je Lebron Džejms često pričao da bi voleo da igra sa dobrim prijateljem Melom, Kavsi traže plejmejkera, pa su odbili mogućnost da dovedu još jednog superstara u svoje redove.

Entoni ove sezone prosečno beleži 22,7 poena uz 6,1 skokova i 3,1 asistencija, dok Lav igra sezonu karijere u dresu Kavsa sa 20,5 pena i 11 skokova po meču.

S obzirom na još jednu lošu sezonu Niksa (20-27), sve češće se spekuliše o odlasku Entonija, jer tokom šest godina njegovog boravka u Medison Skver Gardenu Njujorčani nisu uspeli da izgrade konkurentan tim.

S obzirom da uskoro puni 33 godine, Niksi pokušavaju da iskoriste verovatno poslednju priliku da za svoju zvezdu dobiju igrača približnog kvaliteta.

Međutim, bilo je teško očekivati da će se Kavsi odreći Lava s kojim su osvojili titulu dok je bio u daleko slabijoj formi, a trenutno igra bolje od starijeg Entonija, koji prvi put posle osam godina neće biti starter na Ol-staru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: