Jokić poslao Grina po "burek" (VIDEO)

Nikola Jokić opet je zablistao u dresu Denver Nagetsa, a duel sa Srbinom posebno će dugo pratiti Drejmond Grin.

Izvor: AK

Utorak, 03.01.2017.

10:58

Jokić poslao Grina po
Foto: Screenshot/YT

Ol-star Golden Stejta jeste imao tripl-dabl u pobedi Voriorsa 127:119, ali se u centru pažnje našao zbog Jokićevog driblinga.

Mladi centar Nagetsa je poput najboljih bekova istrčao kontru od koša do koša i zakucao pored Kevina Durenta, usput poslavši Grina po "buker" driblingom iza leđa".

"Gledao sam kako se razvija poslednjih godina. Biće sve bolji i bolji, to se vidi u njegovoj igri. Jedan je od najvećih talenata lige među centrima. Stalno slušate od Karl-Entoniju Taunsu, ali je Jokić izbio u prvi plan. Vrlo je vešt, snažan, sjajno ga je gledati", rekao je Grin o Jokiću uoči duela dva tima.

Jokić je meč protiv jednog od najboljih timova lige sa 21 poenom uz 13 skokova i pet asistencija za svega 25 minuta na parketu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: