Obama: Voriorsi i Petriotsi do titula

Američki predsednik Barak Obama, veliki ljubitelj košarke i navijač Čikago Bulsa, ocenio je da je Golden Stejt veliki favorit za osvajanje titule.

Izvor:

Subota, 29.10.2016.

12:37

Obama: Voriorsi i Petriotsi do titula
Getty Images

"Podržavam Voriorse, samo zato što su doveli Kevina Durenta prethodnog leta. Jednostavno, oni sada imaju previše vatrenu moć", rekao je Obama u telefonskom intervjuu za internet radio stanicu "Šejdi 45" čiji je osnivač rep muzičar Eminem.

Golden Stejt je u prvom meču sezone pred svojim navijačima poražen od San Antonija sa 100:129, a Obama je rekao da ima vremena da se ekipa uigra i počne da beleži dobre rezultate.

Voriorsi su u regularnom toku sezone prošle godine pretrpeli samo devet poraza, oborivši rekord Bulsa Majkla Džordana, da bi u međuvremenu doveli jednog od najboljih igrača lige – Kevina Durenta iz Oklahoma Siti Tandera.

Obama je takođe prognozirao da će Nju Ingland Petriotsi, koje predvodi kvoterbek Tom Brejdi, u februaru 2016. godine trijumfovati u Super bolu i osvojiti NFL ligu.

"U ovom trenutku zaista ne vidim jake timove u ligi. Možete se slobodno kladiti na Petriotse i Brejdija. Očekujem da će ovosezonski Super bol biti repriza iz 2014. godine kada su se sastali Sijetl i Nju Ingland", zaključio je Obama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: