Lebron je odlučio: Glasajte za Hilari

Jedan od najboljih košarkaša današnjice se opredelio – Lebron Džejms podržava Hilari Klinton u trci za predsednika SAD.

Izvor: SV

Ponedeljak, 03.10.2016.

18:55

Lebron je odlučio: Glasajte za Hilari
Getty Images

On je u autorskom tekstu za portal Biznis insajder naveo da je po povratku u Klivlend imao dve misije, da osvoji titulu šampiona NBA i da pomogne razvoju lokalne zajednice, pre svega deci koja odrastaju u siromašnim delovima.

Stalno govorim deci koliko je važno da se uspeh vrati zajednici, ako me je košarka naučila nečemu, to je da nijedan uspeh ne može da dođe sam od sebe. To znači da svi moramo da radimo zajedno da bismo napravili promene. Kada pogledam u predsedničku trku, jasno je koji kandidat veruje u istu stvari. Samo jedna osoba zaista razume probleme deteta iz Akrona rođenog u siromaštvu. Taj kandidat je Hilari Klinton“, napisao je Džejms.

Košarkaš Klivlend Kavalirsa je naveo da je više od 1.100 dece otišlo na koledž zahvaljujući njegovoj fondaciji, koju je osnovao u trenutku kada je postao profesionalni košarkaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: