Taj Loson novi plej Kingsa

Iskusni plejmejker Taj Loson novi je igrač Sakramento Kingsa sa kojima je potpisao jednogodišnji ugovor.

Izvor: AK

Subota, 03.09.2016.

09:55

Taj Loson novi plej Kingsa
Foto: Getty images

Loson je prošle sezone igrao za Hjuston Rokitse i Indijana Pejserse i prosečno beležio 5,7 poena uz 3,6 asistencija po utakmici.

Prethodno je šest godina bio član Denver Nagetsa, a 28-godišnji bek je tokom sedam NBA sezona ostvario prosek od 13,1 poena uz 6,2 asistencija i 2,8 skokova po meču.

Prošle sezone je više pažnje privlačio incidentima van terena, hapšen je zbog vožnje u pijanom stanju, a onda je javno govorio da će napustiti Nagetse jer su draftovali Emanuela Mudiaja.

Nakon što je skoro potpuno uništio svoju reputaciju, šansu je dobio u Hjustonu i Indijani, ali nije uspeo da ponovi svoje igre iz Kolorada.

Loson je bio NCAA šampion 2009. godine sa Severnom Karolinom, a Nagetsi su ga te godine izabrali kao 18. pika na draftu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: