Durent o Vestbruku: Naš odnos neće biti isti

Kevin Durent nada se da će Rasel Vestbruk poštovati njegovu odluku da pređe iz Oklahoma Sitija u Golden Stejt.

Izvor: B92

Petak, 15.07.2016.

09:25

Durent o Vestbruku: Naš odnos neće biti isti
Getty Images

“Stavio sam mu do znanja kako se osećam. Jasno je da naš odnos više nikada neće biti isti, ali to je nešto što sam želeo da uradim i to sam mu saopštio. Nadam se da to poštuje“, rekao je Durent.

Kej-Di označen je kao novi negativac u NBA ligi, a na tu ulogu nije navikao.

“Teško je, nisam se navikao ni na ovoliko pažnje, ali polako se mirim sa time. Jasno je da ljudima nisam baš omiljen u ovom trenutku, ali tako je kako je, ne mogu sve da zadovoljim. Moram da vodim računa o svom poslu“, kaže Durent i dodaje:

“Oni neće ustajati u devet ujutru i raditi umesto mene, ne smem da brinem o tome šta ljudi spolja govore. Kada počnu utakmicu, osećaću se bolje, a sada je je definitivno drugačija, nova energija oko mene“.

Durent je ponovo istakao da je osvajanje prstena ono što ga je privuklo Voriorsima.

“Želim da osvojim prsten, a za to je potrebno da igraš sjajnu košarku – ovi momci bili su blizu prošle sezone i sada su gladni da se vrate na tron, a ja želim da im pomogne. U timu nema sebičnih igrača“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: