Bobi: Znate kako kažu, srećna žena – srećan život

Boban Marjanović kaže da je na početku NBA karijere bio pomalo uplašen jer je igrao pored košarkaša koje je do tada viđao jedino na televiziji.

Izvor: SM

Utorak, 14.06.2016.

19:54

Bobi: Znate kako kažu, srećna žena – srećan život
Getty Images

Takođe, srpski centar odgovarao je na zanimljiva pitanja 'fanova' na Tviteru o tome koju muziku voli da sluša i zašto nosi broj 40 na dresu.

Posle završene sezone slobodno vreme provodio je najviše sa porodicom.

"Išli smo u zoološki vrt, što obično i radimo. Družio sam se sa decom više nego inače. Ovde u San Antoniju moja žena imala je više vremena od mene da se šeta. Ja sam ostajao kući i čuvao decu. Trudim se da joj pomognem kao i ona meni tokom sezone. Kako kažu, srećna žena srećan život.“

Ugovor sa Sparsima potpisao je u julu 2015. a u poslednjoj utakmici regularnog dela sezone postigao je 22 poena i 12 skokova protiv ekipe Dalasa.

"Kada sam počeo bio sam uplašen jer su pored mene bili veliki igrači, velika imena, ljude koje sam gledao samo preko TV-a. Na kraju, sve su to divni ljudi koji su mi zaista pomogli."

Srpski reprezentativac omiljen je među navijačama Sparsa. Posle poslednje utakmice plej-ofa, navijači su ga sačekali na aerodromu, a on im je pokazao srce.

"To srce za mene govori sve. To znači da ih volim, volim ovaj grad, ove ljude. Mogu samo da im se zahvalim, da kažem da se zaista osećam fantastično i da sam srećan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: