Džejms hvali Lua: Plašio sam se da ga ne ukradu

Najbolji igrač Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms pun je reči hvale za trenera Tajrona Lua.

Izvor: AK

Ponedeljak, 30.05.2016.

12:44

Džejms hvali Lua: Plašio sam se da ga ne ukradu
Foto: Getty Images

Lu je tokom sezone preuzeo Kavalirse od Dejvida Blata, koji je navodno imao problema sa autoritetom upravo sa Džejmsom, liderom tima.

"Imam dugu istoriju sa trenerom Luom. Uvek sam verovao da je pravi trenutak kad se on sam pojavi. Nadao sam se da nam ga ne uzme neki drugi tim jer sam znao da je on sledeći kandidat za trenera. Pokazao je koliko nam je vredan", rekao je Džejms.

Kavsi su u međuvremenu dominantno stigli do finala NBA lige, drugu sezonu u nizu, a Džejms će se šestu godinu uzastopno boriti za titulu.

"Pogledajte samo kako mi reagujemo na njega. Možeš mnogo toga da kažem o osobi na osnovu toga kako drugi reaguju na nju. Ne znam da li ste primetili, ali momci dostižu fizički nivo na kom nisu bili dvegodine", dodao je veteran Džejms Džons.

Kavalirsi će u finalu NBA plej-ofa igrati sa boljim iz finala Zapada u kojem su Golden Stejt Voriorsi i Oklahoma Siti Tander izjednačeni na 3-3.

Sedmi, odlučujući meč na programu je u noći između ponedeljka i utorka na terenu branioca titule u Ouklendu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: