Moris priveden sa marihuanom u prtljagu

Krilni centar Vašington Vizardsa Markif Moris priveden je na aerodromu u Filadelfiji jer mu je u prtljagu nađena marihuana.

Izvor: NL

Subota, 28.05.2016.

17:49

Moris priveden sa marihuanom u prtljagu
Foto: Getty images

On je tako nastavio niz gafova koji ga prate kroz karijeru, a poslednji je bio fizički nasrtaj na trenera Finiks Sansa posle koga je oteran sa Floride.

Pošto je trejdovan u Vašington uspeo je da se ustali u timu, a sada ipak neće snositi veće posledice jer je količina opijata koju je imao minimalna.

Prema zakonu u Filadelfiji će dobiti samo novčanu kaznu i tu će biti kraj njegovih problema sa zakonom. Prema saznanjima američkih medija ni Vašington Vizardsi ga neće kazniti, iako su imali razgovor pošto je Moris završio formalnosti sa policijom .

Markif Moris je od dolaska u Vašington na 37 mečeva prosečno beležio 12,4 poena i 5,9 skokova. Njegov brat blizanas Markus je imao mnogo bolju godinu pošto je eksplodirao u dresu Detroita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: