Valančunas ne igra do kraja serije s Hitom

Centar Toronto Reptorsa Jonas Valančunas propustiće ostatak polufinalne serije plej-of s Majamijem zbog povrede skočnog zgloba.

Izvor: SO

Ponedeljak, 09.05.2016.

09:30

Valančunas ne igra do kraja serije s Hitom
Getty Images

Litvanski centar povredio se u trećoj četvrtini u pokušaju da spreči Dvejna Vejda da položi loptu u koš.

“To je veliki gubitak za nas jer je igrao sjajno tokom celog plej-ofa, zaista ogroman udarac za nas. Žao mi je i njega, sastao sam se sa njime i teško mu je, ali to je život, to je NBA, moramo da nastavimo“, rekao je generalni menadžer Reptorsa Masai Uđiri.

Do sada je u plej-ofu Valančunas prosečno beležio 15 poena i 12,1 skok, uz 55% šuta iz igre, a sada će veću šansu dobiti Bizmek Bijombom, a tu su i Skola, Džejson Tompson i Lukas Nogeira.

“Nećemo ništa menjati u našoj filozofiji igre – nije važno ko počinje, taj igrač moraće da popuni rupu, da pravi blokove, skače i da doprinosi timu“, kaže trener Dvejn Kejsi.

Četvrti meč između Toronta i Majamija na programu je u ponedeljak, a Reptorsi trenutno vode sa 2-1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: