Medžik mentor Deanđelu Raselu

Jedan od najboljih NBA igrača svih vremena i legenda Los Anđeles Lejkersa Medžik Džonson postao je mentor jednom igrači "jezeraša".

Izvor: AK

Ponedeljak, 02.05.2016.

20:32

Medžik mentor Deanđelu Raselu
Foto: Getty images

Medžik je objavio da će tokom leta raditi sa prošlogodišnjim drugim pikom sa drafta Deanđelom Raselom.

"Imao sam sjajnu večeru sa Raselom. Čačkao mi je mozak u vezi sa pozicijom plejmejkera. Radujem se radu s njim predstojećeg leta. Radujem se što ću biti mentor Deanđelu Raselu na i van terena", saopštio je Džonson.

Džonson je pet puta bio NBA šampion sa Lejkersima, a prosečno je u karijeri beležio 19,5 poena, 11,2 asistencije i 7,2 skokova po meču.

Rasel je u ruki sezoni, izuzevši skandal sa snimanjem privatnog razgovora sa saigračem, bio odličan sa prosekom od 13,2 poena, 3,4 skokova i 3,3 asistencije po meču.

S obzirom da se penzionisao Kobi Brajant, od Rasela se očekuje da u narednim sezonama preuzme ulogu lidera trofejnog tima iz Los Anđelesa.

Lejkersi su prvi put u poslednjih 40 godina vezali tri sezone bez učešća u plej-ofu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: