Voriorsi preživeli Jutu, Lejkersi pobedili Hit

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa, Sakramento Kingsa i Los Anđeles Lejkersa ostvarili su pobede u poslednjim utakmicama odigranim u sredu.

Izvor: JT

Četvrtak, 31.03.2016.

08:11

Voriorsi preživeli Jutu, Lejkersi pobedili Hit
Getty Images

Aktuelni šampion je sa 103:96 slavio na gostovanju Juta Džezu, Lejkersi su na svom terenu pobedili Majami Hit sa 102:100, dok su Kingsi bili bolji od Vašington Vizardsa sa 120:111.

Voriorsi su na gostovanju u Solt Lejk Sitiju stigli do 68. pobede ove sezone, a to su učinili tek posle produžetka.

Najbolji u trijumfu Voriorsa bio je Stef Kari sa 31 poenom i sedam skokova, Klej Tompson je dodao 18 poena, a Harison Barns 15 poena, uz 11 skokova.

Na drugoj strani, Gordon Hejvord je upisao 21 poen, jedan više od Rodnija Huda, koji je imao i šest skokova, dok je Rudi Gobert utakmicu završio sa 11 poena i 18 skokova.

I Lejkersi su do trijumfa došli posle produžetka i to zahvaljujući Džulijusu Rendlu, koji je postigao odlučujuće poene na 1,9 sekundi do kraja.

Džordan Klarkson se posebno istakao u tom trijumfu sa 26 poena i šet skokova, dok je Rendl utakmicu završio sa 13 poena i 14 skokova. Kobi Brajant je u poslednjem duelu sa Hitom upisao dva poena i dva skoka za skoro devet minuta na terenu.

U redovima Hita, Dvejn Vejd je imao 26 poena, deset skokova i pet asistencija, dok je Luol Deng dodao 22 poena i 11 skokova.

Kingsi su upisali 30. pobedu ove sezone u kojoj je najbolji bio Demarkus Kazins sa 29 poena i deset skokova. Rudi Gej i Radžon Rondo su imali po 15 poena, a Rondo je upisao i 11 asistencija. U poraženom timu, Bredli Bil je postigao 24 poena, četiri manje od Ota Portera juniora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: