76ersi "pucaju" od samopouzdanja

Filadelfija 76ersi su već godinama jedan od najgorih timova NBA lige, trenutno su poslednji sa skorom 9-66.

Izvor: AK

Sreda, 30.03.2016.

14:15

76ersi
Foto: Getty images

Međutim, čelnici tima iz Pensilvanije su veliki optimisti kada je u pitanju budućnost tima.

Brojnim trejdovima proteklih godina stekli su pravo na čak četiri pika prve runde na predstojećem draftu (23. jun), a uz to će imati i 60 miliona dolara prostora u "seleri kepu".

"Imamo svetlu, svetlu budućnost. Posmatramo razvoj mladih igrača. Očekujemo mnogo dobrih stvari u bliskoj budućnosti. Ako se planete slože i malo nas pogleda sreća, mogli bismo vrlo brzo da preokrenemo situaciju, mnogo brže nego što ljudi misle da će biti potrebno", rekao je direktor tima Džeri Kolanđelo.

Siksersi su procesu reigradnje od 2013. godine, u međuvremenu su draftovali Nerlensa Noela, Majkla Karter-Vilijamsa (trejdovan), Džoela Embida, Darija Šarića, Džalila Okafora sa visokih pozicija.

Trenutno se spekuliše da bi u junu mogli da sa koledža "pokupe" nekog od igrača između: Bena Simonsa (krilo), Brendona Ingrama (krilo), Entonija Barbera (plejmejker), Geršona Habuselea (krilo), Dajmonda Stouna (centar), Ajzee Kordinijea (bek), Demijena Džonsa (centar)...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: