Stef Kari dobio voštanu figuru, Rajli oduševljena

Stefen Kari u poslednje dve sezone dominira sa svojim Golden Stejt Voriorsima u najjačoj ligi sveta.

Izvor:

Petak, 25.03.2016.

18:22

Stef Kari dobio voštanu figuru, Rajli oduševljena
Getty Images

Magični plej tima iz Oklenda nagrađen je prošle godine, u kojoj je na putu ka prstenu oborio nekolicinu rekordna, MVP prizanjem, da bi sada dobio i svoju voštanu figuru.

San Francisko je jedan od šest gradova u Sjedinjenim Američkim Državama koji ima čuveni muzej voštanih figura 'Madam Tiso'. a kompletna porodica Kari bila je prisutna na ceremoniji otkrivanja.

Posebno impresionirana voštanim tatom, pored brojnih novinara i prisutnih navijača, bila je starija ćerka Rajli, koju ste imali priliku da upoznate na konferencijama posle mečeva prošle godine – gde je često bila zvezda večeri.

"Ovo je ludo, čoveče. Kaka su sve uradili, čak ima i ožiljke. Doduše, imam utisak da imam malo više dlaka na telu, ali je najbitnije da su mi bradicu 'pogodili'. Poseban je osećaj za mene i velika čast, dobiti sopstvenu voštanu figuru, a zanimljivo je da smo moja žena i ja – na jednom od naših prvih sastanaka u Los Anđelesu – posetili muzej na Sanset bulevaru i slikali se sa istaknutim ličnostima", rekao je Kari.

Među 270 voštanih replika poznatih ličnosti, osim Stefa, sportiste 'predstavljaju' čuveni golfer Tajger Vuds, prva teniserka sveta Serena Vilijams, legendarni kvoterbek San Francisko 49ersa Džo Montana i plejmejker Šarlot Hornetsa Džeremi Lin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: