Kazins: Nije me suspendovao Divac, nego trener

Najbolji igrač Sakramento Kingsa Demarkus Kazins krivi trenera Džordža Karla za svoju suspenziju.

Izvor: AK

Ponedeljak, 14.03.2016.

11:15

Kazins: Nije me suspendovao Divac, nego trener
Foto: Getty images

Generalni menadžer Kingsa Vlade Divac suspendovao je svoju prvu zvezdu na jednu utakmicu, zbog "ponašanja štetnog za tim".

Kazins je propustio poraz od Orlanda, a vratio se u neuspehu protiv Jute na svom parketu 108:99.

"To nije suspenzija od organizacije, kluba, nego od trenera. To je velika razlika. Mnogo je nepotrebnih stvari ove sezone u timu. Mnogo borbe između momaka koji bi trebalo da su na tvojoj strani. Rekao bih da je ovo jedan od poraza koji najviše frustrira", rekao je Kazins.

Kazins je predvodio Kingse sa 31 poenom (10/23), 10 skokova, 5 asistencija, te po dve ukradene lopte i blokade.

"Mislim da dobro radim svoj posao s profesionalne strane. Biće prilike da porazgovaram sa Kazinsom. Razmenili smo samo pozdrave, ništa konkretno. Neću da komentarišem razvoj situacije. Najvažnije za sve, za Kazinsa, mene, tim, je da pobedimo", trener Karl koji smatra da dobro kontroliše odnos sa ključnim igračem tima, ali priznaje da imaju problema.

Sjajni centar na poslednjih deset utakmica ima prosek od 28,2 poena, 12,4 skokova, 4,3 asistencije i 2,2 ukradene lopte.

Međutim, Kingsi su u međuvremenu dobili tek jednu utakmicu, pa trenutno na 11. mestu na Zapadu zaostaju 7,5 pobeda za Dalas Meveriksima koji su na najbližoj plej-of poziciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: