Borković Bobijev gost: Vidi se da ga vole

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković bio je gost košarkaša Bobana Marjanovića na utakmici između San Antonija i Detroita u NBA ligi.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 13.01.2016.

12:09

Default images
Getty Images

Borković je iskoristio boravak u Čikagu da ode do Detroita i iz prvog reda pruži podršku dugogodišnjem prijatelju.

Upravo je Marjanović bio među prvima čestitao Borkoviću na osvajanju titule prvaka Evrope u ETČ šampionatu prošle sezone, a dvojica gorostasa su se susretali i na košarkaškim utakmicama Crvene zvezde.

"Ovo je bila prilika koja je se ne propušta. Bobi je moj dragi prijatelj i znam koliko ga vole navijači Sparsa. Želeo sam da osetim atmosferu i mogu da kažem bilo potpuno neverovatno. Bobi je sjajan saigrač, vidi se koliko ga vole i poštuju. Impresioniran sam njegovom igrom", rekao je Borković.

Borković se u SAD priprema za svoju debitantsku TCR sezonu koja startuje 3. aprila u Bahreinu.

Srpski as voziće Seat Leon uz podršku madjarskog B3 rejsing tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: