Nikola Jokić za B92 – od Sombora do Denvera

Ozbiljno se bavi košarkom tek četiri-pet godina, a u NBA ligi već sa oduševljenjem govore o njemu.

Izvor: B92

Sreda, 13.01.2016.

10:40

Nikola Jokić za B92 – od Sombora do Denvera

I to s razlogom, pošto je Nikola Jokić iz drugog plana izrastao u jednog od najboljih rukija sezone.

U intervjuu za B92 mladi srpski košarkaš govori o počecima u Denveru, šansi koju je iskoristio, kao i o načinu na koji je doveo svoje telo u red. Nikola nam je objasnio i kako se NBA timovi spremaju za mečeve, otkrio je ko ga je naučio da na terenu nema straha, a govorili smo i o budućnosti, reprezentaciji Srbije, Bafalo Bilu, Somboru...

"Moja želja da igram za reprezentaciju uvek je tu, to je san svakog košarkaša, još se sećam Indijanapolisa. Ovde kada su me pitali želim li da igram za reprezentaciju, odgovorio sam im da o tome maštam još otkad sam bio dete. Sećaju se i oni Divca i Stojakovića... Ipak, mnogo faktora utiču na to da li ću moći da igram, nije samo do mene, i klub ima svoje interese, videćemo hoću li morati da igram Letnju ligu, da li ću biti zdrav... Želim da budem obazriv, ne bih sada ništa da obećavam, pa da posle ne ispunim", kaže Jokić.

Kompletan razgovor sa Nikolom Jokićem pročitajte u našoj rubrici INTERVJUI.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: