Dragić oštro o Sansima, Gortat aminuje

Plejmejker Majamija Goran Dragić kritikovao je svoj bivši tim Finiks Sanse rečima da uvek nešto menjaju.

Izvor: SO

Sreda, 06.01.2016.

09:35

Dragić oštro o Sansima, Gortat aminuje
Getty Images

“Oni nisu kao Majami, San Antonio, ti timovi koji su verni kada nešto pronađu. U Finiksu smo Bledso i ja stvorili sjajnu hemiju, igrali smo dobro, ak i ceo tim. Svi su očekivali da ćemo dovesti nekoga u reketu, to smo mislili da nam nedostaje, ali oni umesto toga dovedu plejmejkera i bilo je zaista teško“, rekao je slovenački košarkaš u intervjuu za Jahu Sports.

“Bio sam pomalo frustriran. Meni je posebno bilo teško jer sam sve vreme igrao bez lopte i čuvao sam protivničke krilne igrače u odbrani", dodao je Dragić.

Njegovu frustriranost razume i centar Vašingtona Marćin Gortat - on je tri godine proveo u Sansima, a kada je video Dragićevu izjavu na Tviteru, samo je kratko prokomentarisao: "Istina". Ipak, Dragić kaže da Sansima želi sve najbolje i da ne želi da posrću.

“Već sam prošao sezonu sa samo 25 pobeda i znam da nije lepo. Postaje jako teško kada se npr. ne dobije deset mečeva u nizu – sve postaje gore, pa i na privatnom planu. Uvek me nešto boli, ima povreda, ali kada pobedimo, onda sam sjajno – ne znam kako to da objasnim, pobeđivanje je jedinstvena stvar“.

Polovinom prošle sezone Dragić je otišao u Majami i nije zažalio.

“Oni su uvek u vrhu i zato nisam oklevao – uvek se trude da sagledaju širu sliku i razmišljaju o tituli. Sećam se 2010. sa Sansima, kada smo došli do finala konferencije, to je bio jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri – želim to ponovo da osetim, da budem kandidat za titulu u plej-ofu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: