Popovića nervira Boban-manija: On je košarkaš!

Boban Marjanović opčinio je ljubitelje NBA lige, pre svih one u San Antoniju, ali to počinje da smeta treneru Sparsa Gregu Popoviću.

Izvor: AK

Četvrtak, 31.12.2015.

12:19

Default images
foto: Getty images

Teksašani, iako poznati po megalomaniji (Everything's bigger in Texas), pre svega su impresionirani Marjanovićevim dimenzijama, iako su se uverili i u njegov košarkaški kvalitet.

Ipak, uprkos povicima sa tribina "MVP", Marjanovićeva visina i ogromne šake su i dalje glavna asocijacija za navijače, što iritira Popovića.

"Ponekad me to brine. Ipak je on košarkaš, nije neka čudna stvar. Nadam se da će početi da ga poštuju kao i druge ljude. On je vredan radnik, veoma inteligentan čovek, mnogo želi da se dokaže. Mislim da ponekad određeni način 'bodrenja' može da poremeti igrača", rekao je Popović.

Marjanović je poslednje nedelje 2015. u najboljoj formi otkako je stigao u NBA. U ponedeljak je postigao 17 poena za manje od 15 minuta, a u sredu ostvario 12 skokova za isti period.

"Ima ogroman potencijal, kao i svi mora da se prilagodi brzini igre, sistemu, svemu. Ali siguran sam da će iskoristiti svoju prednost u visini, rasponu ruku i odličan osećaj za šut", smatra veteran Sparsa Manu Đinobili.

To je za Popovića vredno bodrenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: