Dženings se vraća, prvo u NBDL: Samo da vidim koš

Plejmejker Detroita Brendon Dženings trebalo bi da se vrati na parket 29. decembra u NBA ligi, ali možda će i pre toga igrati košarku.

Izvor: SO

Četvrtak, 17.12.2015.

23:55

Default images
Getty Images

Dženings se povredio krajem januara, oporavak Ahilove tetive zahtevao je mnogo vremena, a on će sada verovatno zaigrati u Razvojnoj ligi (NBDL).

“Postoji 80% šanse da zaigram u NBDL u subotu. Ne interesuje me šta, samo želim da igram i da ponovo vidim koš“, kazao je 26-godišnji Dženings.

Do povrede on je prošle sezone beležio 15,4 poena i 6,6 asistencija po meču, sada je njegovo mesto zauzeo Redži Džekson, a Dženings je izjavio da nema problem da ulazi u igru sa klupe.

Ipak, ni trejd nije nerealna opcija, ali prvo treba videti koliko će levorukom pleju biti potrebno vremena da se vrati u formu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: