Bobi: Uspevao da omogućim drugu šansu u napadu

Boban Marjanović bio je veoma zadovoljan posle pobede nad Vašington Vizardsima i smatra da je odigrao odličnu utakmicu.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 17.12.2015.

08:40

Default images
Photo by Chris Covatta/Getty Images)

Marjanović je na terenu proveo 15 minuta i za to vreme upisao 7 poena (2-4 iz igre, 3-4 penali), 6 skokova, 2 blokade i jednu izgubljenu, u laganoj pobedi San Antonija nad Vašingtonom – 114:95.

On je na taj način veoma dobro iskoristio priliku koja mu se ukazala pošto je Greg Popović ponovo odmarao legendarnog Tima Dankana.

„Osećam se sjajno, želim da pomognem svojim saigračima. Trudim se da igram dobro u odbrani i ne ’mučim’ momke koji mogu da postižu poene. Mislim da sam odradio sjajan posao jer sam uspevao da nam omogućim druge šanse u napadima“, rekao je Marjanović.

Srpski centar priznao je da se plašio duela sa Džonom Volom u pik-en-rolu, ali da je imao sreće tokom utakmice.

„On je toliko brz. Razmišljao sam kako ću da igram odbranu protiv njega jer je izuzetno brz, ima sjajnu i prefinjenu tehniku. Imao sam sreće“, dodao je Bobi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: