Vizardsi odahnuli, Vol lakše povređen

Vašington Vizardsi mogu da odahnu, Džon Vol nije teže povredio koleno.

Izvor: AK

Ponedeljak, 07.12.2015.

22:29

Default images
foto: Beta/AP

Sjajnom plejmejkeru je stradalo koleno desne noge nakon sudara sa Džeremijem Evansom u porazu od Dalasa, ali pregledi su pokazali da nije bilo strukturalnih oštećenja.

Vol se povredio krajem meča, saigrači su morali da mu pomognu da napusti parket, a kraj utakmice je dočekao na klupi.

"Pokušao sam da se vratim na teren, ali nisam imao snage", rekao je Vol koji je predvodio Vizardse sa 28 poena, 10 asistencija, 5 ukradenih lopti i 4 skoka.

Vol će putovati sa timom na gostovanje u Majamiju, ali je i dalje neizvestan njegov nastup protiv Hita u ponedeljak uveče.

"Moraš misliti pozitivno. Mrzim da vidim povređenog saigrača, posebno Džona. Mora biti pametan, ako ne može da igra, neko drugi će istupiti", rekao je Volov saigrač Bredli Bil.

Vizardsi već imaju problema sa izostancima igrača, centar Marčin Gortat je propustio prethodna dva meča iz porodičnih razloga, dok su povređeni Nene Ilario (list), Alan Anderson (zglob), Kris Hemfriz (zglob) i Dru Guben III (list).

Vašington je trenutno poslednji u svojoj diviziji Jugozapad sa skorom 8-10, te tek 12. na Istoku, sa četiri pobede od plej-of pozicije.

Vol ove sezone prosečno beleži 18,9 poena uz 8,1 asistenciju i 3,8 skokova po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: