Zašto ne živiš s bratom? Ne daju nam mačke

Robin Lopes preselio se pred početak nove sezone u Njujork Nikse i tako se pridružio u gradu bratu Bruku, koji nastupa za Bruklin Netse.

Izvor: SO

Ponedeljak, 30.11.2015.

12:53

Default images
Braæa Lopes iz vremena dok su studirali (Getty Images)

Njih dvojica razmišljali su da počnu da žive zajedno, ali nsiu iz jednog razloga – njihove mačke nisu baš u dobrim odnosima.

“Brukov mačak je dvoličan“, rekao je Robin Njujork Postu, “Svi vole Brukovog mačka, on je tako fin. I možda zvuči kao da se šalim, ali mrtav sam ozbiljan. Ponaša se kao lenja, slatka mačka kada svi gledaju, ali kada svi okrenu glavu, on će pokušati da pojuri mog mačka Edvarda. Onog momenta kada ga pogledam, ponovo napravi grimasu u stilu: ’Ja sam nevinašce’. Mene ne može da prevari“.

“Razmišljali smo o tome, ali mačori se zaista ne slažu, one nam prosto ne dozvolajvaju da živimo zajedno“, dodao je Bruk.

Braća Lopes očigledno veoma vole svoje mačke, pa tako i Pupin (“bucko“ na francuskom) i Princ Edvard Zefir imaju profile na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: