Medžik: Kobi nešto najbliže Džordanu

Irvin Medžik Džonson kaže da je Kobi Brajant na vreme objavio da se povlači na kraju sezone i da to olakšava pogled u budućnost svima.

Izvor: SO

Ponedeljak, 30.11.2015.

12:26

Default images
Getty Images

“Podržao bih ga šta god da je odlučio, ali mislim da je dobro i za njega i za Lejkerse da se zna da će morati da krenu dalje bez njega. Dovro je za sve, čak i za navijače, sada i oni znaju. pa svi mogu da se spremaju za nove Lejkerse posle Kobijevog odlaska“, rekao je Džonson.

“On je nešto najbliže što smo videli Majklu Džordanu, verovatno će otići kao drugo najbolji bek u istoriji. Nije ga se moglo zaustaviti – njegova volja za pobedom bila je neverovatna, ostajao je u sali duže od bilo koga drugog, 24 sata dnevno živeo je košarku. Srećan sam zbog njega jer je rekao da oseća da mu je vreme da ode – odlazi na način na koji on želi“, dodao je Medžik.

Kobi je povlačenje objavio napisavši pesmu posvećenu košarci, a posle meča sa Indijanom 25 minuta razgovarao je sa novinarima i videlo se da mu nije lako.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: