Vređao Sikserse, Okafor ga nokautirao

Ruki Filadelfija 76ersa Džalil Okafor navodno je udario na ulici čoveka koji je vređao njegov tim zbog brojnih poraza.

Izvor: AK

Petak, 27.11.2015.

11:13

Default images
foto: Getty images

Siksersi su najgori tim u NBA ligi i ove sezone, poraženi su u prvih 16 mečeva, pa su postali prvi u istoriji koji su dve sezone u nizu otvorili sa 0-16.

Nakon poraza i u Bostonu, gde je Okafor postigao 19 poena uz 9 skokova, na ulici mu je navodno nepoznati čovek rekao: "Siksersi su užasni, znate samo da gubite. Nikad nećete pobediti", a mladi centar ga momentalno udario.

Filadelfija je saopštila da prikuplja informacija, te da se neće oglašavati dok ne budu poznate sve činjenice.

Okafor je inače najbolji igrač Siksersa ove sezone sa prosekom od 18,4 poena i 8,1 skokova po utakmici.

Siksersi već treću sezonu u nizu "tankuju", odnosno svesno beleže loše rezultate kako bi na kraju sezone imali najveće šanse za izbor prvog pika na Draftu.

Prošle godine su oborili rekord NBA ligi sa 26 uzastopnih poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: