Kari se divi Mesiju: Imamo sličan stil

Najbolji košarkaš današnjice divi se najboljem fudbaleru današnjice, Stefen Kari uporedio je svoj stil igre sa Lionelom Mesijem.

Izvor: AK

Četvrtak, 26.11.2015.

14:29

Default images
foto: Getty images

Dok je godinu dana stariji Argentinac već godinama dominantan u svetu fudbala, Kari je tek poslednje dve sezone preuzeo "titulu" najboljeg u košarci.

"Sve se svodi na osećaj koji imaš kada izađeš na parket, odnosno teren. Turdim se da izvodim zanimljive stvari rukama, kreativne driblinge i pokrete. Takav je i Mesijev stil. Volim da ga gledam", rekao je Kari.

Kari i Mesi su među 12 sportista koji konkurišu za nagradu "Sportska ličnost 2015" u izboru magazina Sports Ilustrejted. "Kada je Mesi na televiziji, svi su zalepljeni za TV jer čim dodirne loptu može da se dogodi nešto posebno. Morate ceniti takav vid talenta", rekao je Kari.

MVP NBA lige je sa svojim Golden Stejt Voriorsima oborio rekord NBA lige startom sezone 16-0, a sledeći cilj mu je rekord Los Anđeles Lejkersa i 33 uzastopne pobede.

"Niko nije pričao o rekordu od 15-0 kada smo prošle sedmice bili na 12-0, jer ne možeš razmišljati toliko unapred. Ja sam verovatno više nego bilo ko drugi u timu pričao o rekordu Lejkersa, jer znam koliko je teško stvarati istoriju. Ako budemo blizu, na 29, 30 pobeda, pričaćemo o tome malo više", rekao je bek Voriorsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: