Rouz na terenu za dve nedelje

Plejmejker Čikago Bulsa Derik Rouz operisan je u sredu posle frakture leve slepoočnice i za dve nedelje će moći da nastavi sa treninzima.

Izvor: JT

Petak, 02.10.2015.

08:59

Default images
Getty Images

Rouz se povredio na treningu pošto je dobio udarac laktom u glavu od neimenovanog saigrača, a u petak će imati kontrolu i moraće da nosi masku neko vreme.

Bulsi veruju da će njihova glavna zvezda biti spremna za start sezone 27. oktobra sa Klivlend Kavalirsima.

Ne znamo koliko će mu biti potrebno da se vrati u igračku formu. Kada zaleči povredu, vratiće se punim aktivnostima. To će mu dati nekoliko nedelja da se spremi“, rekao je trener Bulsa Fred Hojberg.

Hojberg je takođe dodao da se nada da će Rouz dobiti zeleno svetlo za prisustvo treninzima posle kontrole da bi mogao da posmatra koje će novine Bulsi uvesti pred novu sezonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: