Nastić tri poena, debi Rajakovića na klupi

Srpski košarkaš Stefan Nastić odigrao je prvu utakmicu u dresu San Antonio Sparsa u Letnjoj ligi NBA u porazu od Filadelfija 76ersa sa 76:74.

Izvor: JT

Utorak, 07.07.2015.

09:33

Default images
Beta/AP Photo/Rick Bowmer

Nastić, koji igra za Stenford, proveo je 11 minuta na terenu i za to vreme upisao tri poena, po jedan skok i ukradenu loptu, uz tri izgubljene lopte.

Odličnu partiju u dresu Sparsa zabežio je Dairis Bertans, stariji brat bivšeg košarkaša Partizana Davisa, koji je upisao 19 poena, dva skoka i tri asistencije za 25 minuta.

76erse je do trijumfa predvodio Džalil Okafor, treći pik na ovogodišnjem draftu, sa 18 poena i deset skokova.

U timu Sparsa nije bio Ognjen Kuzmić, koji bi trebalo da igra za tim iz Teksasa tokom Letnje lige u Juti.

Protekle noći na klupi Oklahoma Siti Tandera debitovao je srpski stručnjak Dragan Rajaković, a njegov tim pobedio je Orlando Blu sa 73:65.

Pored Nastića i Kuzmića, Letnju ligu će igrati još dvojica srpskih košarkaša – Nikola Jokić za Denver Nagetse i Marko Kešelj za Portland Trejl-Blejzerse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: