Oldridž skrenuo levo kod Albukerkija

Lamarkus Oldridž od subote je novi košarkaš San Antonio Sparsa, ali je malo falilo da završi u Finiks Sansima, koji su mu čak spremili doček.

Izvor: JT

Nedelja, 05.07.2015.

11:54

Default images
Beta/AP Photo/Don Ryan

Oldridž se u Teksas preselio iz Portland Trejl-Blejzersa, ali se činilo da će Sansi biti njegov izbor, pa je franšiza iz Arizone odlučila da zakupi prostor na zidu jedne višespratnice i postavi baner dobrodošlice.

Sve to je najavio gradonačelnik Finiksa Stenton, koji je na Tviteru objavio i kako bi baner trebalo da izgleda, ali je sliku u međuvremenu, očekivano, obrisao.

Na veliku žalost navijača Sansa, krilni centar se odlučio za tim iz Teksasa i iz Portlanda i umesto da skrene desno, otišao je levo kod Albukerkija i stigao u Sparse.
Screenshot
Međutim, krilni centar se predomislio i iz Portlanda i umesto da skrene desno, otišao je levo kod Albukerkija i stigao u Sparse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: