Pipen: Poredite Lebrona sa mnom

Legendarni krilni igrač Čikago Bulsa Skoti Pipen smatra da Lebrona Džejmsa ne bi trebalo porediti sa Majklom Džordanom i Medžikom Džonsonom već s njim.

Izvor: AK

Utorak, 30.06.2015.

19:37

Default images
foto: Getty images

Džejms je bez sumnje najbolji košarkaš današnjice, a otkako je stigao u NBA ligu javnost ga vidi kao Džordanovog naslednika.

"Bio sam Lebron pre Lebrona. Žele da porede Džejmsa sa najvećima, sa Džordanom i Medžikom, ali on je bliži meni. Normalno je da to ljudi rade, ali ako vidite kako igra on i kako sam igrao ja, videćete više sličnosti među nama", rekao je Pipen.

Džejms (24.913) je odavno postigao više poena u karijeri nego Pipen (18.940), a ima i više asistencija (6.302) od "desne ruke" velikog Džordana (6.135) iz ere sjajnih Čikago Bulsa iz 90-ih godina.

Međutim, LBJ i dalje ima mnogo manje titula od Pipena, dve naspram šest.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: