Kobi o povlačenju: Ništa novo

Zvezda Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant rekao je da izjava generalnog direktora Miča Kupčaka o njegovom povlačenju nije ništa novo.

Izvor: JT

Subota, 23.05.2015.

11:07

Default images
Getty Images

Kupčak je u petak rekao da će naredna sezona biti poslednja za Brajanta u Lejkersima, pošto mu na kraju nje ističe ugovor.

„Moje razmišljanje o narednoj sezoni kao mojoj poslednjoj je isto kao prošlog puta kada su me novinari pitali prošle sezone. Ništa novo“, napisao je Brajant na Tviteru.

Brajant je na taj način izvesno potvrdio da će se povući na kraju naredne sezone, pošto je prošlog leta istakao da ne planira da igra više kada mu istekne sadašnji ugovor. Zbog brojnih povreda u poslednje tri sezone, Brajant je odigrao mali broj utakmica, a Lejkersi su pali na samo dno NBA lige. Do tada je tokom većeg dela sezone bio u vrhunskoj formi, a sa Lejkersima je osvojio pet šampionskih prstenova, dva puta je bio MVP finala, a 17 puta je izabran u ’Ol star’ tim lige.

Lejkersi su jedini klub za koji je Brajant igrao tokom karijere, a u dresu tima iz Los Anđelesa je debitovao 1996. godine. U redove Lejkersa je stigao u sklopu trejda, pošto su ga te godine Šarlot Hornetsi izabrali za 13. pika na draftu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: