"Jokić u NBA? Spekulacije"

Miško Ražnatović, menadžer MVP ABA lige Nikole Jokića, rekao je da su priče o odlasku igrača Mega Leska u NBA ligu samo spekulacije.

Izvor:

Subota, 09.05.2015.

16:20

Default images
StarSport

Prema tvrdnjama „Denver posta”, Nagetsi će iskoristiti pravo na centra Mega Leksa, pošto su ga izabrali u drugoj rundi prošlogodišnjeg drafta kao 41. pika, pa će potpisati ugovor sa njim.

"Sve su to spekulacije... Poznato je da, prema pravilima, NBA timovi nemaju pravo pre 1. jula da razgovaraju i pregovaraju sa igračima. Uostalom, govoriti u maju da neko ide u NBA je suviše rano, a i mi još nismo zauzeli stav kojim će putem Nikola da krene po završetku sezone", objasnio je Ražnatović u razgovoru za 'Sport'.

Jokić je ove sezone u ABA ligi imao prosečno 15,4 poena, 9,3 skoka i 3,5 asistencija po utakmici. Ima 20 godina i visok je 209 centimetara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: